Webinar: Hoe data-gedreven is jouw landbouwbedrijf?
Op 7 december 2022 om 20.00 uur organiseren NPPL en Boerderij van de Toekomst een gloednieuw webinar over het verwerken en interpreteren van data. Kijk hier voor meer informatie en…
Op 7 december 2022 om 20.00 uur organiseren NPPL en Boerderij van de Toekomst een gloednieuw webinar over het verwerken en interpreteren van data. Kijk hier voor meer informatie en…
De Biokennisweek is de online en live ontmoetingsplek voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. Bionext brengt alle schakels van de biologische sector bij elkaar voor een…
Biologisch voedsel heeft tal van voordelen: het past in een gezonde levensstijl, het wordt op een gezonde duurzame manier geproduceerd en het draagt bij aan een gezonde leefomgeving. Toch is…
De agrifoodsector staat voor de grote opgave om de landbouw- en voedselketen duurzaam te vernieuwen. Structurele verandering op zo’n grote schaal lukt alleen als alle schakels in de keten samenwerken….
FIRA 2023 worldwide reveal Pixelfarming Robotics Op 9 februari om 16.30uur onthult Pixelfarming Robotics tijdens de World FIRA ’23 dichtbij Toulouse in Frankrijk de nieuwe Robot One aan het grote…
Klik op onze voorgaande meetings om het volledige verslag van deze bijeenkomst te bekijken.
Dit jaar organiseren Boerderij en TREKKER Akkerbouwdag 2024 in Nijkerk op 11 juli! Het evenement staat in het teken van ‘Grondbewerking & Bodemgezondheid’, waarbij de focus ligt op de cruciale rol…
Vrijdag 28 juni organiseert AgroProeftuin de Peel de jaarlijkse open dag op de proeflocatie aan de Middenpeelweg in Zeeland. Zowel boeren, ondernemers, bestuurders, burgers en andere belangstellenden zijn welkom. Vrijdagmiddag…
On 18 & 19 June 2024, Food Waste Free United (with key partners) will organize the international conference ‘Towards halving food waste in Europe’ at CHV Noordkade Veghel. This event…
Op 30 mei 2024, in Lelystad, vindt de 3e editie van de ‘Future Farming & Food Experience’ plaats, georganiseerd door NPPL, Boerderij van de Toekomst, ACRRES, Groeikracht Cosun en IRS….
Voedselproducten en -verwerkers werken onvermoeibaar aan het verbeteren van ons voedsel: het moet lekkerder, gezonder, verser maar ook steeds langer houdbaar zijn. Dit vraagt om snellere, efficiëntere, duurzamere processen met…