Agenda

Filters
  • Organisator

  • Keyword

  •  

Aankomende meetings

 

28 maart 2023

Food Impactors Summit 2023

De Food Impactors Summit is hét nieuwe kennisevenement om als leiders van de foodservice, foodretail én als jonge, beweeglijke en disruptieve uitdagers echt samen in beweging te komen. Op persoonlijk,…

Lees verder
12 april 2023

Food Technology 2023

Hoe bereiken we een efficiënter en duurzaam voedselsysteem? Dit vraagt om een flink aantal transities, maar hoe realiseren we dit? Door kennisdeling en samenwerking. Food Technology verbindt daarom op 12…

Lees verder
25 mei 2023

Future Farming & Food Experience

Op donderdag 25 mei organiseren NPPL en Boerderij van de Toekomst in Lelystad voor de 2e keer ‘Future Farming & Food Experience’. Laat je inspireren over hoe jouw bedrijf er uitziet in…

Lees verder
27 juni 2023

Agritech-event Brabant en Vlaanderen

De grote uitdagingen van deze tijd op gebied van stikstof, bodem, water of ruimte kennen geen landsgrenzen. Om hier een gezamenlijk antwoord op te geven, gaan provincie Noord-Brabant en Vlaanderen…

Lees verder

Voorgaande meetings

Klik op onze voorgaande meetings om het volledige verslag van deze bijeenkomst te bekijken.

11 juli 2024

Akkerbouwdag 2024

Dit jaar organiseren Boerderij en TREKKER Akkerbouwdag 2024 in Nijkerk op 11 juli! Het evenement staat in het teken van ‘Grondbewerking & Bodemgezondheid’, waarbij de focus ligt op de cruciale rol…

Lees verder
28 juni 2024

Open dag proeflocatie AgroProeftuin de Peel

Vrijdag 28 juni organiseert AgroProeftuin de Peel de jaarlijkse open dag op de proeflocatie aan de Middenpeelweg in Zeeland. Zowel boeren, ondernemers, bestuurders, burgers en andere belangstellenden zijn welkom. Vrijdagmiddag…

Lees verder
30 mei 2024

Future Farming & Food Experience

Op 30 mei 2024, in Lelystad, vindt de 3e editie van de ‘Future Farming & Food Experience’ plaats, georganiseerd door NPPL, Boerderij van de Toekomst, ACRRES, Groeikracht Cosun en IRS….

Lees verder
15 mei 2024

Food Tech Event 2024

Voedselproducten en -verwerkers werken onvermoeibaar aan het verbeteren van ons voedsel: het moet lekkerder, gezonder, verser maar ook steeds langer houdbaar zijn. Dit vraagt om snellere, efficiëntere, duurzamere processen met…

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.