Partners

Innovatiepartners

Het voedselsysteem van de toekomst is slim, waardevol, circulair en verbonden. Nederland is een belangrijke speler op het gebied van voedselvoorziening in de wereld, en loopt voorop in de innovatie op dit gebied. In ons netwerk AgriFoodInnovation werken bedrijven en kennisinstellingen in en rondom Brabant samen met overheden aan grensverleggende innovaties in agrifood door verbinding te maken tussen agrifood en high tech, ICT en data.

AgriFoodInnovation is een initiatief van HAS Green Academy, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), Wageningen Universiteit & Research (WUR) en ZLTO.

AgriFood Capital BV is verantwoordelijk voor de projectleiding en werkt hierin samen met Brainport Development NV, REWIN West-Brabant en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM). Het programma wordt ondersteund door de provincie Noord-Brabant.

Initiatiefnemers

Op initiatief van TU/e, WUR, HAS en ZLTO is in samenwerking met bedrijven, ontwikkelingsmaatschappijen en de provincie Noord-Brabant AgriFoodInnovation ontwikkeld: een gezamenlijke aanpak gericht op het bewerkstelligen van systeemsprongen in de AgriFoodketen door middel van de cross-over tussen AgriFood en High Tech.

asdasdasd
asdasdasd
asdasdasd
asdasdasd

Partners

AgriFood Capital BV is verantwoordelijk voor de projectleiding en werkt samen met Brainport Development NV, REWIN West-Brabant en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM). Het programma wordt ondersteund door de provincie Noord-Brabant.

asdasdasd
asdasdasd
asdasdasd
asdasdasd
asdasdasd
asdasdasd

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.