Food Impactors Summit 2023

Food Impactors organiseert op 28 en 29 maart de tweede Food Impactors Summit, in samenwerking met o.a. Agrifood Capital. 

De Food Impactors Summit is hét nieuwe kennisevenement om als leiders van de foodservice, foodretail én als jonge, beweeglijke en disruptieve uitdagers echt samen in beweging te komen. Op persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk gebied. Food Impactors organiseert op 28 en 29 maart de tweede Food Impactors Summit, in samenwerking met o.a. Agrifood Capital. 

Tijdens deze Summit worden deelnemers verleid tot het maken van de juiste keuzes: “De transformatie begint bij jezelf. Wat kom jij brengen? Waar wil je je persoonlijk aan verbinden? Van welke zaken zul je misschien afscheid moeten nemen?” Food Impactors Summit 2023 vindt plaats n het Bilderberg Hotel in Oosterbeek. Ga voor het actuele programma en tickets naar www.foodimpactors.nl.

Shiftleaders for food change
Food Impactors verbindt de ‘shiftleaders for food change’ die een kanteling in ons voedselsysteem kunnen realiseren. Food Impactors richt zich op iedereen die aan het roer staat van verandering. Food Impactors is een open netwerk voor bevlogen startups en ondernemers, voor idealisten die de transitie van de foodketen willen helpen realiseren en voor ambitieuze beslissers en bestuurders in de Nederlandse foodbranche,
die de noodzaak van verandering omarmen.

Schrijf u nu in!

Food Impactors organiseert op 28 en 29 maart de tweede Food Impactors Summit, in samenwerking met o.a. Agrifood Capital. 

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.