Update: Pixelfarming Robotics

AgriFoodInnovation werkt in opdracht van provincie Noord-Brabant onder de noemer 'Digitale Gewasketen' aan de verbinding tussen agrifood en hightech. Een van de speerpunten binnen de digitale gewasketen is de 'Autonome Akker' waarbinnen Pixelfarming Robotis de leadpartner is. Zij timmert goed aan de weg. Graag praten we jullie dan ook bij over de plannen en werkzaamheden en binnenkort volgt een uitgebreid interview met oprichter en eigenaar Arend Koekkoek.

AgriFoodInnovation werkt in opdracht van provincie Noord-Brabant onder de noemer ‘Digitale Gewasketen’ aan de verbinding tussen agrifood en hightech wat wordt ondersteund door Regio Deal Noordoost Brabant. Een van de speerpunten binnen de digitale gewasketen is de ‘Autonome Akker’ waarbinnen Pixelfarming Robotis de leadpartner is. Zij timmert goed aan de weg. Graag praten we jullie dan ook bij over de plannen en werkzaamheden en binnenkort volgt een uitgebreid interview met oprichter en eigenaar Arend Koekkoek.

Insider Sessions
Pixelfarming Robotics organiseert ook dit jaar speciale online bijeenkomsten waarbij wordt ingezoomd op de ervaringen met Robot One. Van 30 november tot en met 2 december krijgt u een kijkje achter de schermen van de gloednieuwe kas: het Experience Center in Almkerk. De ervaringen met de Robot One worden gedeeld en u hoort alles over nieuwe projecten, evenementen en andere ontwikkelingen zoals Smart Biology.

Meer informatie en aanmelden via deze link.

Deelname World FIRA 2021
Van 7 tot en met 9 december 2021 vindt de zesde editie van FIRA plaats. Deze editie zal (waarschijnlijk) hybride zijn: online vanuit huis en live vanuit Toulouse in Frankrijk.
Het thema van dit jaar is ‘When farmers take over robots’. Tijdens de FIRA ontmoet de internationale Agricultural Robotics Industry elkaar, men rekent op ruim 3000 deelnemers uit 100 landen waaronder 35 robot fabrikanten. Een van deze partijen is Pixelfarming Robotics. De focus van Pixelfarming Robotics bij FIRA ligt op het gebruik van de Digital Twin als hulpmiddel bij telen met Robot One en Smart Biology, waarmee de techniek en biologie dichter bij elkaar wordt gebracht.

Deelname Agritechnica 2022
Van 27 februari tot en met 5 maart 2022 neemt Pixelfarming Robotics deel aan de Agritechnica beurs in Hannover. Als Nederlandse producent van agro robots nemen ze hun plaats in bij de marktleiders van de sector. Vanuit hal 13, de verzamelplaats voor exposanten van precisielandbouw, worden de innovaties op gebied van digitalisering, AI en robotica getoond en zal het Onboarding programma worden gepresenteerd.

Deelname Floriade Expo 2022
Vanaf 14 april 2022 opent Floriade Expo. Op deze wereldtuinbouwtentoonstelling die eens in de 10(!) jaar plaatsvindt, geniet u van 14 april t/m 9 oktober 2022 een half jaar lang van groen. Een van de deelnemende partijen is Pixelfarming Robotics. Meer informatie vinden jullie hier.

Lees hier een eerder op deze website uitgebracht artikel over oprichter en eigenaar Arend Koekkoek.

Laatste updates

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.