Pixelfarming Robotics op mainstage FIRA

Arend Koekkoek van Pixelfarming Robotics was een keynote speaker tijdens FIRA 2021 met als thema 'When farmers take over robots'. Tijdens de grootste internationale vakbeurs over Robotica in Agro vertelde hij over de Robot One en 'boeren in toekomst'.

Arend Koekkoek van Pixelfarming Robotics was een keynote speaker tijdens FIRA 2021 met als thema ‘When farmers take over robots’. Tijdens de grootste internationale vakbeurs over Robotica in Agro vertelde hij over de Robot One en ‘boeren in toekomst’.

Pixelfarming Robotics is leadpartner binnen de businesscase Autonome Akker van AgriFoodInnovation. Een totaalproject van ruim 4 miljoen euro, mede mogelijk gemaakt door provincie Noord-Brabant.

Het inzetten van robots zorgt naast de vermindering van het gebruik van chemicaliƫn tevens voor nieuwe hightech werkgelegenheid in de regio. AgriFoodInnovation interviewde Arend Koekkoek vorig jaar over het ontstaan en de werkwijze van Pixelfarming Robotics. Lees het interview hier.

Bekijk hier de presentatie tijdens FIRA 2021:

Laatste updates

World FIRA 2024

Tijdens FIRA 2024 kan men genieten van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autonome machines voor veldgewassen, tuinbouw, wijnbouw en boomkwekerij. Tijdens FIRA worden landbouwmachines gedemonstreerd, conferenties gehouden en…

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.