Floriade Expo 2022

Op de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 in Almere geniet je van 14 april t/m 9 oktober 2022 een half jaar lang van groen. Hier ontdek je groene oplossingen van innovators en slimmeriken die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken.

Eens in de 10 jaar… komt iedereen met een groen hart bijeen. Om samen te proeven, ruiken en genieten van groen. Vanaf 14 april 2022 opent Floriade Expo. Op deze wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 in Almere geniet u van 14 april t/m 9 oktober 2022 een half jaar lang van groen.

Hier ontdekt u groene oplossingen van innovators en slimmeriken die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En u geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en maak kennis met ontwikkelingen op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats. Mis deze kans niet!

Een van de deelnemende partijen is Pixelfarming Robotics: één van de businesscases binnen AgriFoodInnovation, waarmee Brabant werk maakt van de verbinding tussen agrifood en high tech. Dit op initiatief van HAS Hogeschool, ZLTO en de universiteiten van Wageningen en Eindhoven en met AgriFood Capital als programmamanager. Het doel is om grensverleggende innovaties in de agrifood te versnellen in transitie naar een duurzaam voedselsysteem.

Meer informatie vindt u op de website van de Floriade Expo.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.