Verder de diepte in tijdens tweede hackathon Slimme Varkensketen

Op 9 november 2022 kwamen 20 data scientists van Vion Food Group, Hendrix Genetics en Connecting Agri & Food weer bijeen voor de tweede sessie van de hackathon voor het project Sturen op diergezondheid in het kader van de Slimme Varkensketen. Er werden volgende stappen gezet in het vraagstuk hoe data door de keten heen gevolgd kunnen worden ter verbetering van diergezondheid.

In deze vervolgsessie zijn de data scientists verder de dataset ingedoken. Er zijn potentiële modellen en modelleringstechnieken ter tafel gekomen. Vervolgens zijn eerste aanzetten voor deze modellen ontwikkeld die die dag zijn gepresenteerd waar in het project mee verder wordt gewerkt. Deze modellen dragen bij aan het verbinden van data door de keten ten aanzien van het verhogen van diergezondheid. Zoals het verbinden van de leefomgeving van het dier aan gezondheidskenmerken.

Deelnemer Kristel: “Het was een hele prettige dag waar fijn is samengewerkt. We hebben waardevolle kennis en een waardevol netwerk aan data scientists op gedaan. We zullen elkaar in de toekomst zeker nog voor vragen benaderen”.

 

Sturen op diergezondheid is een businesscase AgriFoodInnovation en wordt mede mogelijk gemaakt door Regio Deal Noordoost Brabant en de provincie Noord-Brabant.

#krachtvanderegio #smartporkchain #slimmevarkensketen #agrifoodcapital #provincienoordbrabant #agrifoodinnovation #rnob #Vion #HendrixGenetics #ConnectingAgriAndFood 

Laatste updates

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.