Meet-up Duurzaamheid cross-over High Tech & AgriFood | 14 okt 2019

De derde bijeenkomst is de meet-up met als thema Duurzaamheid op de cross-over tussen High Tech & AgriFood in Het Suikerlab in Bergen op Zoom tijdens Dutch Food Week.

De volgende meet-up van AgriFoodInnovation is op maandag 14 oktober tijdens Dutch Food Week in Het Suikerlab in Bergen op Zoom. Dit voormalige IRS-gebouw beschikt over een aantal professionele laboratoria, klimaatkassen, kantoren, werkplaatsen en een loods en staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam.

Het programma zal deze keer ingaan op Duurzaamheid op de cross-over tussen High Tech & AgriFood.

PROGRAMMA

15:30 | Ontvangst
16:00 | Welkom & Introductie Het Suikerlab
16:10 | Update activiteiten AgriFoodInnovation
16:20 | Bedrijfspresentatie: Creating shared value through sustainable partnerships door Jolanda Soons-Dings | Sustainability Leader bij Lamb Weston / Meijer
16:40 | Bedrijfspresentatie: Kan iedereen op de wereld zelf duurzaam voedsel telen? door Arend Koekkoek | PixelFarming
17:00 | Update Innovation Makers Agrifood Provincie Noord-Brabant
17:05 | Panel over een aantal dilemma’s bij duurzaamheid in AgriFood en High Tech
17:30 | Drinks & appetizers

Datum: maandag 14 oktober, 16:00 – 18:00 uur
Locatie: Het Suikerlab | Bergen op Zoom

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.