Dutch Food Week 2021
Van 9 tot en met 16 oktober wordt voor de zevende keer Dutch Food Week (#DFW2021) georganiseerd. Een evenement rondom voedselinnovaties waarbij het verhaal van grond tot mond wordt verteld….
Van 9 tot en met 16 oktober wordt voor de zevende keer Dutch Food Week (#DFW2021) georganiseerd. Een evenement rondom voedselinnovaties waarbij het verhaal van grond tot mond wordt verteld….
Voor de 24e keer organiseert de Brabantse Milieufederatie i.s.m. anderen op dinsdag 12 oktober 2021 de Warandelezing. Dit jaar is het thema: Weet wat je eet, de noodzaak van een…
Op 25 oktober vindt de Trendsummit plaats in Veghel: een tweejaarlijks event van één dag, van de makers van de Food Inspiration Days. Wereldwijde trends en ontwikkelingen in de wereld…
Deze 2e internationale conferentie DDAFF vindt plaats op 26 oktober 2021 en is voor iedereen in de agrofoodsector die meer wil weten over de kansen van data in de voedselketen….
Op 23 november vindt alweer de achtste editie plaats van de 3D Food Printing Conferentie. De 3D-printtechnologie zal fundamenteel zijn voor de manier waarop mensen in de toekomst met voedsel omgaan….
Klik op onze voorgaande meetings om het volledige verslag van deze bijeenkomst te bekijken.
Dit jaar organiseren Boerderij en TREKKER Akkerbouwdag 2024 in Nijkerk op 11 juli! Het evenement staat in het teken van ‘Grondbewerking & Bodemgezondheid’, waarbij de focus ligt op de cruciale rol…
Vrijdag 28 juni organiseert AgroProeftuin de Peel de jaarlijkse open dag op de proeflocatie aan de Middenpeelweg in Zeeland. Zowel boeren, ondernemers, bestuurders, burgers en andere belangstellenden zijn welkom. Vrijdagmiddag…
On 18 & 19 June 2024, Food Waste Free United (with key partners) will organize the international conference ‘Towards halving food waste in Europe’ at CHV Noordkade Veghel. This event…
Op 30 mei 2024, in Lelystad, vindt de 3e editie van de ‘Future Farming & Food Experience’ plaats, georganiseerd door NPPL, Boerderij van de Toekomst, ACRRES, Groeikracht Cosun en IRS….
Voedselproducten en -verwerkers werken onvermoeibaar aan het verbeteren van ons voedsel: het moet lekkerder, gezonder, verser maar ook steeds langer houdbaar zijn. Dit vraagt om snellere, efficiëntere, duurzamere processen met…