Data Driven Agrifood Future

Deze 2e internationale conferentie DDAFF vindt plaats op 26 oktober 2021 en is voor iedereen in de agrofoodsector die meer wil weten over de kansen van data in de voedselketen.

Deze 2e internationale conferentie DDAFF vindt plaats op 26 oktober 2021 en is voor iedereen in de agrofoodsector die meer wil weten over de kansen van data in de voedselketen.

Het evenement gaat over de (inter-)nationale samenwerking die nodig is om op het gebied van datagedreven agrifood, gemeenschappelijke innovatiebarrières aan te pakken en toepassingen in de praktijk te versnellen.

Noteer 26 oktober alvast in uw agenda!
De conferentie vindt plaats op dinsdag 26 oktober 2021 van 14.00-17.00 uur. U kunt ook deelnemen aan het internationale deel van 20.00-22.00 uur (CET). Een uitgebreid programma volgt in september met de mogelijkheid om u aan te melden. Deelname is gratis en vindt voornamelijk online plaats.

Duurzamere agrifood keten
De noodzaak voor een duurzamere agrifood keten wordt steeds urgenter. Van zaad tot grondstof, vee, landbouw, voedselverwerking en detailhandel. Binnen de voedselwaardeketen zit er veel potentiële waarde in data-integratie tussen de verschillende stappen van de keten.

Gezamenlijk initiatief
De internationale conferentie Data Driven Agrifood Future is onderdeel van de DataweekNL en een initiatief van de provincie Noord-Brabant, de Jheronimus Academy of Data Science, Technische Universiteit Eindhoven, FME, AgriFood Capital en DDAFF Alliance.

Internationale alliantie DDAFF
Tijdens de eerste conferentie in 2020 werd de internationale alliantie DDAFF opgericht. Deze samenwerking van ondernemers, wetenschappers en vertegenwoordigers van lokale en nationale overheden over de hele wereld heeft tot doel datagedreven innovatie mogelijk te maken binnen de voedselwaardeketen, gericht op leren, inspireren, kennis en inzichten delen. Meer informatie over de alliantie vindt u op www.ddaff-alliance.org.

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.