Dutch Food Week 2023
Dutch Food Week is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan. En ook de makers van het voedsel van vandaag en morgen. Tijdens Dutch Food Week delen…
Dutch Food Week is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan. En ook de makers van het voedsel van vandaag en morgen. Tijdens Dutch Food Week delen…
November 21th 2023, Mikrocentrum Veldhoven: The Agrifood Innovation Event. The Agrifood Innovation Event covers 3D Food Printing, Protein Transition, Smart Farming and Vertical Farming in several parallel sessions at one location…
GreenTechPort Brabant Café – Data & Tuinbouw; last of lust ? Donderdag 23 november vindt de eerste in een reeks van GreenTechPort Brabant Cafés plaats waarin data(toepassing) in de tuinbouw…
Van 19 tot en met 22 maart vindt in Keulen de Anuga Food Tech plaats. Dit is een van de grootste en belangrijkste vakbeurzen ter wereld op gebied van food…
Join us on March 21st 2024 as we gather visionaries, innovators and key opinion leaders in food and agriculture from all across the globe. At the World Future Farming we believe in…
Klik op onze voorgaande meetings om het volledige verslag van deze bijeenkomst te bekijken.
Dit jaar organiseren Boerderij en TREKKER Akkerbouwdag 2024 in Nijkerk op 11 juli! Het evenement staat in het teken van ‘Grondbewerking & Bodemgezondheid’, waarbij de focus ligt op de cruciale rol…
Vrijdag 28 juni organiseert AgroProeftuin de Peel de jaarlijkse open dag op de proeflocatie aan de Middenpeelweg in Zeeland. Zowel boeren, ondernemers, bestuurders, burgers en andere belangstellenden zijn welkom. Vrijdagmiddag…
On 18 & 19 June 2024, Food Waste Free United (with key partners) will organize the international conference ‘Towards halving food waste in Europe’ at CHV Noordkade Veghel. This event…
Op 30 mei 2024, in Lelystad, vindt de 3e editie van de ‘Future Farming & Food Experience’ plaats, georganiseerd door NPPL, Boerderij van de Toekomst, ACRRES, Groeikracht Cosun en IRS….
Voedselproducten en -verwerkers werken onvermoeibaar aan het verbeteren van ons voedsel: het moet lekkerder, gezonder, verser maar ook steeds langer houdbaar zijn. Dit vraagt om snellere, efficiëntere, duurzamere processen met…