Dutch Food Week 2023

Dutch Food Week is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan. En ook de makers van het voedsel van vandaag en morgen. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Van boer tot CEO, van chef tot onderzoeker. Dutch Food Week 2023 vindt plaats van 7 tot en met 14 oktober. Dutch Food Week 2023

In de editie 2023 wordt de positieve kracht van ons voedsel in beeld gebracht. Samen met boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs wordt gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights gezet. Samen en gezond koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Dutch Food Week stimuleert het delen van kennis met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben. Agrifood Capital is een van de partners van Dutch Food Week.

Programma
Het programma van de Dutch Food Week 2023 is nog in de maak, het meest actuele programmaoverzicht tref je op www.dutchfoodweek.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.