Regio Deal Noordoost Brabant

Klimaatverandering, de overstap naar groene energie, digitalisering en veranderingen in de samenleving leiden tot een opeenstapeling van transities. Deze transities hebben een grote impact op de bedrijvigheid, de werkgelegenheid die daarmee samenhangt en op de leefbaarheid in steden, dorpen en buitengebied. In de Regio Deal werken we samen aan de toekomst.

Om het gemoedelijke wonen, leven en werken ‘in ons Brabantse land’ in balans te houden is er werk aan de winkel. In de Regio Deal Noordoost Brabant werken regio, provincie en rijk samen met bedrijven en kennisinstellingen aan de leefbaarheid en brede welvaart in Noordoost-Brabant.

AgriFoodInnovation is vorig jaar aangemerkt als een van de sleutelprojecten binnen de Regio Deal Noordoost Brabant. Dit houdt in dat we voor vier business cases en de integrale werkwijze van AgriFoodInnovation worden gesteund door de regio, provincie en het Rijk. Door samen te werken bouwen we aan een vitale regio waar (jonge) mensen en ondernemers graag naartoe komen en blijven. En waar voedsel maken, onze economische kracht, opnieuw een gewaardeerd onderdeel is van wonen, leven en werken. Een regio om trots op te zijn!

Lees meer…

Laatste updates

13 juni

Programma Meet-Up AFI bekend

PROGRAMMA AFI Meet-up 30 juni 2022, 13.30-17.30 u CHV Noordkade Veghel Reststroomverwaarding en het tegengaan van voedselverspilling. Brabant als proeftuin voor de cross-over tussen hightech, agrifood en data. 13.30 u:       Ontvangst…

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.