AgriFoodInnovation bij AgriFoodTech
AgriFoodInnovation neemt deel aan AgriFoodTech op 11 en 12 december in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Wij presenteren ons aan professionals vanuit de gehele voedselketen
Fijn dat velen van ons aanwezig konden zijn en we ook nieuwe leden van ons netwerk mochten begroeten in het prachtig gerenoveerde voormalige Suikerlab, met dank aan de gemeente Bergen op Zoom.
Dit keer was het thema Duurzaamheid op de cross-over tussen High Tech & AgriFood. De aftrap werd gedaan door Peter Berben, strategisch adviseur Gemeente Bergen op Zoom. Hij heette iedereen welkom in het voormalige Suikerlab, dat nu is getransformeerd tot een dynamische omgeving voor plant-based en duurzame organisaties die samenwerken in de Delta Agrifood Business. Verder werd er een inhoudelijke update gegeven over AgriFoodInnovation en de drie moonshots. Verder waren er twee bedrijfspresentaties, Creating shared value through sustainable partnerships door Jolanda Soons-Dings, Sustainability Leader bij Lamb Weston / Meijer en Kan iedereen op de wereld zelf duurzaam voedsel telen? door Arend Koekkoek, die met Pixelfaming ook partner is in de business case Digitale Gewasketen binnen AgriFoodInnovation.
Daar na was het tijd voor een update over Innovation Makers Agrifood Challenge van de Provincie Noord-Brabant en een paneldiscussie over Dilemma’s bij duurzaamheid in AgriFood en High Tech.
Klik hier voor het verslag, met tevens de presentaties van deze meet-up.
AgriFoodInnovation neemt deel aan AgriFoodTech op 11 en 12 december in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Wij presenteren ons aan professionals vanuit de gehele voedselketen
AgriFoodInnovation is een van de organisaties die deelneemt aan Den Bosch Data Week 2019 (DBDW2019) om jong talent kennis te laten maken met de mogelijkheden van AgriFood, High Tech en…
De volgende meet-up van AgriFoodInnovation is op maandag 14 oktober tijdens Dutch Food Week in Het Suikerlab in Bergen op Zoom. Dit voormalige IRS gebouw beschikt over een aantal professionele…