FIRA 2023 worldwide reveal Pixelfarming Robotics

Op 8 en 9 februari heeft Pixelfarming Robotics tijdens de World FIRA ’23 dichtbij Toulouse in Frankrijk de nieuwe Robot One aan het grote publiek onthuld. Een mooie video vind je hier. Pixelfarming Robotics kijkt terug op een druk bezochte en zonnige World FIRA ’23. Tijdens deze beurs hielden zij twee verschillende demo’s met de nieuwe Robot One. Eén robot had de streamers er onder en de andere had CO2 lasers waar zij het concept “Scan and Act” demonstreerde.

Om deze worldwide reveal extra bijzonder te maken, organiseerden zij live vanaf de World FIRA ’23 een online Insiders session. Vanuit huis kon je live de demonstratie meekijken. Wil je meer weten over de Robot One? Klik dan hier.

Pixelfarming Robotics is de leadpartner van de businesscase Autonome Akker van AgriFoodInnovation. Waarmee Brabant werk maakt van de verbinding tussen agrifood en high tech. Het doel is om grensverleggende innovaties in de agrifood te versnellen in de transitie naar een duurzaam voedselsysteem. Deze businesscase wordt mede mogelijk gemaakt door Regio Deal Noordoost-Brabant (rnob.nl) en provincie Noord-Brabant.

#RNOB #brabant #landbouw #robot #robotisering #innovation #gewas #gewasketen #digitaal #digitalegewasketen

Laatste updates

7 maart

Drie jaar Regio Deal Noordoost Brabant!

Dit jaar bestaat Regio Deal Noordoost Brabant 3 jaar. In het programma van AgriFoodInnovation zijn moonshots geïdentificeerd; concrete, vaak disruptieve innovaties die sprongen in de agrifoodketen mogelijk maken. Voor de…

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.