AgriFoodInnovation nieuwsbrief juli

De zomernieuwsbrief van AgriFoodInnovation is uit! U kunt de laatste nieuwsbrief hieronder downloaden. Meld u ook meteen aan voor de navolgende onderaan deze pagina.
Wij wensen iedereen een fijne zomer!

“We hebben een ongekend vreemd jaar achter de rug. De Covid-19 pandemie heeft het dagelijks leven flink veranderd. Stilzitten was er echter niet bij, ook online bleken we allemaal prima in staat de werkzaamheden op te pakken en voort te zetten. Zo ook bij AgriFoodInnovation. Helaas waren we als gevolg van de pandemie minder zichtbaar doordat onze meet-ups niet door konden gaan en ook bijeenkomsten van onze partners werden afgelast. Achter de schermen is er echter hard gewerkt en zijn we voortdurend blijven innoveren,’’ aldus Ton Hagelstein, programmamanager AgriFoodInnovation in onze laatste nieuwsbrief.

Je kunt de laatste nieuwsbrief hier downloaden. Vergeet niet om je ook meteen aan te melden voor de volgende!

Wij wensen iedereen een fijne zomer!

 

Laatste updates

7 maart

Drie jaar Regio Deal Noordoost Brabant!

Dit jaar bestaat Regio Deal Noordoost Brabant 3 jaar. In het programma van AgriFoodInnovation zijn moonshots geïdentificeerd; concrete, vaak disruptieve innovaties die sprongen in de agrifoodketen mogelijk maken. Voor de…

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.