Succesvolle bijeenkomst ‘De toekomst van de digitale varkensketen’

Afgelopen dinsdag vond de bijeenkomst ‘De toekomst van de digitale varkensketen’ plaats. De genodigden uit de sector kwamen bijeen in Loosbroek om met elkaar van gedachten te wisselen over de resultaten van de projecten ‘Sturen op kwaliteit’ en ‘Sturen op gezondheid’ in de slimme varkensketen.

Na de aftrap van Ton Hagelstein, programmamanager AgrifoodInnovation over samenwerking op de cross-overs agrifood hightech, sector en data vonden onder leiding van Koen van Bergen (Vion Food Group) tafelgesprekken plaats met Bart Peijnenburg, Jeroen Keunen, Jan van Haperen, Roos Vogelzang, Kristel Mulder, Bart Peijnenburg, Tom Derikx, Peter van der Voorst en Abe Huisman en ontstonden interessante discussies met de genodigden in de zaal.

De projecten werden gepresenteerd door Specialist Veehouderij & Strategie bij Connecting Agri & Food Angela van der Sanden. Gastspreker Jeroen van Megchelen van Vanilla Gorilla sloot de dag af met een inspiratievolle lezing over de perspectieven voor AI en Chat GPT toegepast op agri en food.

Artikelen
Een verslag van deze bijeenkomst volgt in de eerstvolgende nieuwsbrief van AgriFoodInnovation. Onlangs verschenen op onze website al twee artikelen over de twee projecten in de Slimme varkensketen:
Sturen op kwaliteit
Sturen op gezondheid.

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Meld u dan nu aan.

 

 

Slimme Varkensketen is één van de moonshots van AgriFoodInnovation en wordt mogelijk gemaakt door Regio Deal Noordoost Brabant, provincie Noord-Brabant en het ministerie van LNV. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door AgriFoodInnovation, Vion en Connecting Agri & Food.

 

Laatste updates

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.