Samenwerken aan voedselsysteem van de toekomst

Het voedselsysteem van de toekomst is slim, waardevol, gesloten en verbonden. Nederland is een belangrijke speler op het gebied van voedselvoorziening in de wereld, en loopt voorop in de innovatie op dit gebied. Innovaties door samenwerking tussen agrifood en high tech, ICT, design en data leveren toegevoegde waarde voor de economie en maatschappij. Afgelopen week is Eindhoven daarom het startsein gegeven voor AgriFoodInnovation als aanjager van deze innovatie in de gehele keten.

Verslag inhoudelijke kick-off 13 mei

Het voedselsysteem van de toekomst is slim, waardevol, gesloten en verbonden. Nederland is een belangrijke speler op het gebied van voedselvoorziening in de wereld, en loopt voorop in de innovatie op dit gebied. Innovaties door samenwerking tussen agrifood en high tech, ICT, design en data leveren toegevoegde waarde voor de economie en maatschappij. Afgelopen week is Eindhoven daarom het startsein gegeven voor AgriFoodInnovation als aanjager van deze innovatie in de gehele keten.

Op 13 mei was de overvolle officiële kick-off van de nieuwe AgriFoodInnovation community in de Innovation Space van de TU/e. Betrokkenen uit gehele keten, waaronder bedrijfsleven, kennisinstellingen, onderzoeksinstellingen, belangenorganisaties en nationale en regionale overheden kwamen tijdens de kick-off samen om de ambities van AgriFoodInnovation te onderstrepen.

Klik hier voor het volledige verslag.

Laatste updates

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.