GreenTechPort Brabant Café – Data & Tuinbouw; last of lust ?

Donderdag 23 november vindt de eerste in een reeks van GreenTechPort Brabant Cafés plaats waarin data(toepassing) in de tuinbouw centraal staat. Het gebruik van data in de tuinbouw kan helpen bij het verbeteren van de efficiëntie, het verhogen van de opbrengst en het verminderen van milieueffecten. Denk aan klimaat- en weergegevens, bodemanalyse, monitoring van gewasgezondheid, precisielandbouw, marktanalyse en supply chain beheer.

 

Locatie: Boerderij van de Toekomst – Reusel
Doelgroep: Ondernemers uit de tuinbouw, studenten/docenten/onderzoekers.

 

Deelname aan deze dag bij de Boerderij van de Toekomst in Reusel is op uitnodiging. Wanneer je geen uitnodiging ontvangen hebt maar wel een actieve bijdrage denkt te kunnen leveren aan deze bijeenkomst vernemen wij dit graag via communicatie@agrifoodinnovation.nl

 

 

Deze aankondiging verscheen in de nieuwsbrief van AgriFoodInnovation van september 2023. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je dan hier aan en mis niets.

Laatste updates

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.