Fysiek op afstand, digitaal dichtbij

We bevinden ons in een bijzondere periode waarin corona ons dagelijks leven en werken bepaalt. In lijn met de adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet hebben ook wij onze manier van werken aangepast.

Corona: fysiek op afstand, digitaal dichtbij

We bevinden ons in een bijzondere periode waarin corona ons dagelijks leven en werken bepaalt. Iedereen voelt de gevolgen van het virus en de maatregelen om verdere verspreiding in te dammen. In lijn met de adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet hebben ook wij onze manier van werken aangepast. Bijeenkomsten worden afgelast of uitgesteld. Onze activiteiten zetten we zoveel mogelijk digitaal voort. Onze organisatie is daar goed op ingericht. Op deze manier blijven we zo goed mogelijk in contact met elkaar en met relaties en stakeholders binnen én (ver) buiten onze voedselregio. We wensen iedereen een goede gezondheid toe en kijken vol vertrouwen vooruit. Laten we in deze periode extra goed op elkaar letten.

Laatste updates

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.