AgriFoodInnovation bij AgriFoodTech

AgriFoodInnovation neemt deel aan AgriFoodTech op 11 en 12 december in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Wij presenteren ons aan professionals vanuit de gehele voedselketen

AgriFoodInnovation actief bij AgriFoodTech

AgriFoodTech is hét podium voor High Tech & ICT innovaties in de Agri & Food sector met focus op effectiever, efficiënter, duurzamer of anders produceren. Het doel: de wereld blijvend van voedsel te voorzien, schaarste aan te pakken en in te spelen op de veranderende voedselketen.

AgriFoodInnovation neemt deel aan AgriFoodTech op 11 en 12 december in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Wij presenteren ons aan professionals vanuit de gehele voedselketen die komen om om zich te laten inspireren en informeren over de laatste technologische innovaties. U vindt ons in Hal 2 stand 210B. Klik hier om de vakbeurs te bezoeken.

Tijdens AgriFoodTech draait alles om nieuwe technologie voor de Agri & Food sector. Denk hierbij onder andere aan sensoren, drones, robots, big data, vision, LED verlichting, systeemontwerp & integratie, automatisering, verpakkingen, ICT en foodtechnologie. Verder is er een uitgebreid programma met interessante sprekers.

Sprekers uit het AgriFoodInnovation-netwerk zijn onder andere:

  • Arend Koekkoek, Pixelfarming
  • Lenny van Erp-van der Kooij, HAS Hogeschool
  • Jacob van den Borne, vandenborne Aardappelen
  • Gé Backus, Connecting Agri&Food en Business developer AgriFoodInnovation

Klik hier voor het gehele programma van AgriFoodTech.  

Laatste updates

11 juli

Verslag: De Insectenketen in beeld

‘Samenwerking in de keten’, ‘aanbod en vraag in balans’ en ‘een gemeenschappelijke kernboodschap’, dit zijn beknopt de uitkomsten van het rondetafelgesprek ‘De insectenketen in beeld’ dat op 28 juni jl….

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.