AgriFoodInnovation tijdens Den Bosch Data Week

AgriFoodInnovation is een van de organisaties die deelneemt aan Den Bosch Data Week 2019 (DBDW2019) om jong talent kennis te laten maken met de mogelijkheden van AgriFood, High Tech en Data. Op de Talent-dag op woensdag 30 oktober maken meer dan 200 studenten kennis met dit snelgroeiende netwerk en de moonshots.

Tijdens DBDW2019 krijgen de diverse doelgroepen (overheid, onderwijs, bedrijven, bewoners en bezoekers) een uitgebreid aanbod van inspirerende sprekers, demonstraties en workshops verspreid over diverse locaties in de stad. Sub-thema’s, waarin data een belangrijke rol spelen, komen aan de orde zoals mobiliteit, energie & duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en agri & food.

Het JADS (Jheronimus Academy of Data Science), de provincie Noord-Brabant en de Gemeente ’s-Hertogenbosch zijn de founding partners van de DBDW. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken is partner op het vlak van de maatschappelijke dialoog en de ethiek rond data.

Wat is DBDW2019

In samenwerking met diverse bedrijven en netwerkorganisaties zoals Avans Hogeschool, SAP, Brand Loyalty, SPARK, BIM, Grasso/Grenco en het Driven by Data platform wordt gebouwd aan een complete evenementweek rond data. Meer lezen over DBDW2019.

Laatste updates

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.