Den Bosch Data Week

Founding fathers Gemeente ‘s-Hertogenbosch, JADS (Jheronimus Academy of Data Science), Ministerie van Binnenlandse Zaken en de provincie Noord-Brabant nodigen u uit om tijdens de Den Bosch Data Week, van 26 t/m 31 oktober 2020, conceptuele of praktische toepassingen van data te presenteren en te ervaren.

Digitalisering en datagebruik is de afgelopen jaren exponentieel toegenomen. Meer dan ooit zoeken we naar betekenisvol gebruik van data, naar de waarheid, objectiviteit en veiligheid. Den Bosch Data Week 2020 haakt in op deze trend.

Data is niets zonder het slim toe te passen. Doe je dit goed, dan kun je zelfs producten voor je laten denken of je laten ondersteunen bij dagelijkse behoeften. Door data slim toe te passen kun je het leven veiliger, gezonder, efficiënter en duurzamer maken. Wel altijd op een verantwoorde manier, waarbij de grondrechten van mensen worden beschermd. De menselijke component mag nooit uit het oog verloren worden.

Als toonaangevende datastad zet Den Bosch een belevingsvol event neer voor een veelvoud aan doelgroepen met een grote diversiteit aan kennisniveaus, belangen en activiteiten. Presentaties van conceptuele en praktische toepassingen, afgewisseld met discussies en experimenten.

Klik voor meer informatie en deelname hier.

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.