Level Up 2023 en Brabant40-award

Brabantse Startups opgelet: Level Up 2023 en Brabant40-award 25 september Eindhoven


Geef de groei van jou en je startup een boost en kom 25 september naar LEVEL UP 2023, hét event voor de nationale en internationale startup-community en ontmoet founders, ondernemers & investeerders. 

  • Leer hoe je jouw businessmodel beter kunt afstemmen op je markt
  • Ervaar hoe anderen hun beste team ooit samenstelden
  • Versterk je pitch in het Investeerderscafé
  • Deel je uitdagingen in het Clubhouse en krijg antwoorden van peers
  • Netwerk met ondernemers, accelerators en investors

25 september, Evoluon Eindhoven. Gratis tickets via deze link.

 

Brabant40-award

Heb jij of ben jij een Brabantse startup die succesvol bijdraagt aan een maatschappelijke opgave? Dan maak jij kans op de Brabant40-award, de fonkelnieuwe Brabantse startup-prijs die de 40 beste startups van dit jaar op een rijtje zet en een winnaar kent. We reiken de prijs uit tijdens een spectaculaire Award-show. Meld je aan en maak kans op eeuwige roem en volop media-aandacht. Aanmelden? Klik hier.

De Brabant40 is een Brabant-brede prijs om innovatieve ondernemers aan te moedigen en hen een groter podium te verschaffen. De Brabantse partners kiezen jaarlijks uit een grote groep kanshebbers de beste 40 startups in Brabant. De beste drie startups zullen tijdens het Brabantse Startup event LEVEL UP naar voren gehaald worden, en de beste startup zal door een deskundige jury worden verkozen tot winnaar. Deze onderneming gaat naar huis met de Brabant40-award.

Brabant40 wordt georganiseerd door Braventure, AgriFood Capital, Brainport Development, Midpoint Brabant, REWIN, B’WISE, The Gate en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Schrijf u nu in!

Geef de groei van jou en je startup een boost en kom 25 september naar LEVEL UP 2023, hét event voor de nationale en internationale startup-community en ontmoet founders, ondernemers & investeerders. Maak bovendien kans op de Brabant40-Award als startup die succesvol bijdraagt aan een maatschappelijke opgave.

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.