Meet-up AgriFoodInnovation

Op 30 juni staat ‘Reststroomverwaarding’ centraal tijdens de eerste Meet-up van AgriFoodInnovation van dit jaar. Daar nodigen we jou en al onze netwerkpartners uit Brabant en daarbuiten heel graag voor uit!
Naast kennis delen, ervaringen uitwisselen, nieuwe contacten leggen en businesskansen verkennen, duiken we samen in de thematiek 'Reststroomverwaarding en het tegengaan van voedselverspilling. Brabant als proeftuin voor de cross-over tussen hightech, agrifood en data.' We ontmoeten je graag bij CHV Noordkade in Veghel. Jij komt toch ook?

PROGRAMMA 30 JUNI 2022 – CHV Noordkade
Het definitieve programma maken we in mei bekend. Om je alvast een indruk te geven: verwacht Elies Lemkes-Straver (gedeputeerde provincie Noord-Brabant), Roel Schutten (directeur AgriFood Capital) en Kees van Rooij (burgmeester Meierijstad).

Toine Hultermans neemt je mee in de AFI verkenning over reststroomverwaarding en legt uit naar welke ondernemers we bij AFI op zoek zijn om business cases mee op te starten.

Toine Timmermans (Samen tegen Voedselverspilling) vertelt over de circulaire voedselketen. Harrij Schmeitz, FruitTech Campus / Fruit Masters over datificatie in verbinding met reststroomverwaarding.

Er is volop ruimte voor interactie, vragen en discussie. Voor de liefhebber wordt de dag afgesloten met een korte tour langs The Chocolate Factory en het Circular Food Center, waar met diverse partners wordt samengewerkt aan de realisatie van een hybride leer-, inspiratie- en ontmoetingscentrum en living lab voor de circulaire voedselketen.

Het aantal plaatsen is beperkt. Wil je zeker zijn van deelname meld je dan nu alvast aan.

 

 

–> Ontvang je de nieuwsbrief van AgriFoodInnovation nog niet ? Vergeet je dan niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevant nieuws en onze meet-ups.

Schrijf u nu in!

Op 30 juni staat ‘Reststroomverwaarding’ centraal tijdens de eerste Meet-up van AgriFoodInnovation van dit jaar. Daar nodigen we jou en al onze netwerkpartners uit Brabant en daarbuiten heel graag voor uit! Naast kennis delen, ervaringen uitwisselen, nieuwe contacten leggen en businesskansen verkennen, duiken we samen in de thematiek 'Reststroomverwaarding en het tegengaan van voedselverspilling. Brabant als proeftuin voor de cross-over tussen hightech, agrifood en data.' We ontmoeten je graag bij CHV Noordkade in Veghel. Jij komt toch ook?