Meet-up AgriFoodInnovation

Op 30 juni staat ‘Reststroomverwaarding’ centraal tijdens de eerste Meet-up van AgriFoodInnovation van dit jaar. Daar nodigen we jou en al onze netwerkpartners uit Brabant en daarbuiten heel graag voor uit!
Naast kennis delen, ervaringen uitwisselen, nieuwe contacten leggen en businesskansen verkennen, duiken we samen in de thematiek 'Reststroomverwaarding en het tegengaan van voedselverspilling. Brabant als proeftuin voor de cross-over tussen hightech, agrifood en data.' We ontmoeten je graag bij CHV Noordkade in Veghel. Jij komt toch ook?

PROGRAMMA 30 JUNI 2022 – CHV Noordkade
Het definitieve programma tref je hier.

Er is volop ruimte voor interactie, vragen en discussie. Voor de liefhebber wordt de dag afgesloten met een korte tour langs The Chocolate Factory en het Circular Food Center!

Het aantal plaatsen is beperkt. Wil je zeker zijn van deelname meld je dan nu aan.

 

 

–> Ontvang je de nieuwsbrief van AgriFoodInnovation nog niet ? Vergeet je dan niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevant nieuws en onze navolgende meet-ups.

Schrijf u nu in!

Op 30 juni staat ‘Reststroomverwaarding’ centraal tijdens de eerste Meet-up van AgriFoodInnovation van dit jaar. Daar nodigen we jou en al onze netwerkpartners uit Brabant en daarbuiten heel graag voor uit! Naast kennis delen, ervaringen uitwisselen, nieuwe contacten leggen en businesskansen verkennen, duiken we samen in de thematiek 'Reststroomverwaarding en het tegengaan van voedselverspilling. Brabant als proeftuin voor de cross-over tussen hightech, agrifood en data.' We ontmoeten je graag bij CHV Noordkade in Veghel. Jij komt toch ook?

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uitmaken van onze community, onze bijeenkomsten bezoeken of op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.